![]() |
instruktor w jednostce Instytut Nauk o Zdrowiu
|

mgr
Aneta Wierzba
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
poniedziałek 9:00 - 9:45
wtorek 11:15 - 12:00
Wydział Nauk o Zdrowiu
ul. Katowicka 68
pokój 414
Koordynowane przedmioty
2022/23-Z - Dietetyka ogólna 14-DIE-N3.1-DO
2022/23-Z - Pracownia technologii żywienia i dietetyki 14-DIE-N3.5-PTZiD
2022/23-Z - Przedmiot do wyboru: Podstawy dietetyki 14-FT-D5-DW2.1-PD
2022/23-Z - Przedmiot do wyboru: Tradycje żywieniowe na świecie 14-DIE-D3-DW2.5-TZ
2022/23-Z - Przedmiot do wyboru: Tradycje żywieniowe na świecie 14-DIE-N3-DW2.5-TZ
2022/23-Z - Przedmiot do wyboru: Żywienie w różnych stanach fizjologicznych organizmu 14-DIE-D3-DW1.3-ZF
2023/24-L - Dietetyka pediatryczna 14-DIE-D2.2-DP
2023/24-L - Dietetyka pediatryczna 14-DIE-N3.4-DP
2023/24-L - Dietoterapia chorób układu pokarmowego 14-DIE-D2.2-DCHUP
2023/24-L - Podstawy żywienia człowieka 6.15.BTI-BPZCZ
2023/24-L - Podstawy żywienia człowieka 6.15.BTM-PZCZ
2023/24-L - Przedmiot do wyboru: Kuchnie etniczne i regionalne 14-DIE-D3-DW1.6-KE
2023/24-L - Przedmiot do wyboru: Żywienie w chorobach skóry 14-DIE-D2-DW1.2-ZWCS
2023/24-L - Żywność funkcjonalna i specjalnego przeznaczenia 6.15.Z.BTM-ZFSP
2023/24-L - Żywność funkcjonalna i specjalnego przeznaczenia 6.16.Z.BTM-ZFSP
2024/25-Z - Dieta dla mózgu KZ-O-02-14-000001
2024/25-Z - Organizacja żywienia zbiorowego i w szpitalach 14-DIE-N2.1-OZZIS
2024/25-Z - Podstawy żywienia człowieka 6.15.Z.BTM-PZCZ
2024/25-Z - Przedmiot do wyboru: Zastosowanie diet roślinnych w praktyce 14-DIE-D3-DW1.5-ZDR
2024/25-Z - Przedmiot do wyboru: Zastosowanie diet roślinnych w praktyce 14-DIE-N3-DW1.5-ZDR
2024/25-Z - Przedmiot kierunkowy do wyboru: Wpływ diety na skórę 14-KOS-D2-DW1.3-WDnS
2024/25-L - Dietetyka ogólna 14-DIE-D3.2-DO
2024/25-L - Organizacja pracy w placówkach żywienia 14-DIE-N3.6-OPPZ
2024/25-L - Podstawy dietetyki 6.15.Z.BTM-PD
2024/25-L - Podstawy żywienia człowieka 6.15.BTM-PZCZ
2024/25-L - Przedmiot do wyboru: Nowoczesne trendy w żywieniu 14-DIE-D3-DW1.6-NT
2024/25-L - Przedmiot do wyboru: Nowoczesne trendy w żywieniu 14-DIE-N3-DW1.6-NT
2024/25-L - Przedmiot do wyboru: Nowoczesne trendy żywieniowe w dietetyce 14-DIE-D2-DW2.2-NTZ
2024/25-L - Przedmiot do wyboru: Tradycje żywieniowe na świecie 14-DIE-D3-DW2.2-TZS
2024/25-L - Przedmiot do wyboru: Żywienie w kosmetologii 14-DIE-D2-DW2.2-ZWK
2024/25-L - Warsztaty z odchudzania KZ-O-02-14-000002
2024/25-L - Żywność funkcjonalna i specjalnego przeznaczenia 6.16.Z.BTM-ZFSP
Prowadzone przedmioty
2022/23-Z - Analiza stanu odżywienia 14-DIE-D3.1-ASO:
Ćwiczenia w pracowniach (grupa 1), Ćwiczenia w pracowniach (grupa 2), Ćwiczenia w pracowniach (grupa 3), Ćwiczenia w pracowniach (grupa 4)
2022/23-Z - Dietetyka ogólna 14-DIE-N3.1-DO:
Ćwiczenia w pracowniach (grupa 1), Egzamin (grupa 1), Konwersatorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23-Z - Pracownia technologii żywienia i dietetyki 14-DIE-N3.5-PTZiD:
Ćwiczenia (grupa 1), Egzamin (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23-Z - Przedmiot do wyboru: Podstawy dietetyki 14-FT-D5-DW2.1-PD:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 4), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 5)
2022/23-Z - Przedmiot do wyboru: Tradycje żywieniowe na świecie 14-DIE-D3-DW2.5-TZ:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022/23-Z - Przedmiot do wyboru: Tradycje żywieniowe na świecie 14-DIE-N3-DW2.5-TZ:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23-Z - Przedmiot do wyboru: Żywienie w różnych stanach fizjologicznych organizmu 14-DIE-D3-DW1.3-ZF:
Konwersatorium (grupa 1), Konwersatorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Dietetyka pediatryczna 14-DIE-N3.4-DP:
Ćwiczenia w pracowniach (grupa 1), Egzamin (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Dietoterapia chorób układu pokarmowego 14-DIE-D2.2-DCHUP:
Ćwiczenia w pracowniach (grupa 1), Ćwiczenia w pracowniach (grupa 2), Egzamin (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Przedmiot do wyboru: Kuchnie etniczne i regionalne 14-DIE-D3-DW1.6-KE:
Konwersatorium (grupa 1), Konwersatorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Żywność funkcjonalna i specjalnego przeznaczenia 6.16.Z.BTM-ZFSP:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25-Z - Analiza stanu odżywienia 14-DIE-D3.1-ASO:
Ćwiczenia w pracowniach (grupa 1), Ćwiczenia w pracowniach (grupa 2), Ćwiczenia w pracowniach (grupa 3)
2024/25-Z - Organizacja żywienia zbiorowego i w szpitalach 14-DIE-N2.1-OZZIS:
Ćwiczenia w pracowniach (grupa 1)
2024/25-Z - Przedmiot do wyboru: Zastosowanie diet roślinnych w praktyce 14-DIE-D3-DW1.5-ZDR:
Ćwiczenia w pracowniach (grupa 1), Ćwiczenia w pracowniach (grupa 2), Konwersatorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25-Z - Przedmiot do wyboru: Zastosowanie diet roślinnych w praktyce 14-DIE-N3-DW1.5-ZDR:
Konwersatorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25-Z - Przedmiot kierunkowy do wyboru: Wpływ diety na skórę 14-KOS-D2-DW1.3-WDnS:
Konwersatorium (grupa 1), Konwersatorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2024/25-L - Dietetyka ogólna 14-DIE-D3.2-DO:
Ćwiczenia w pracowniach (grupa 1), Ćwiczenia w pracowniach (grupa 2), Egzamin (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25-L - Organizacja pracy w placówkach żywienia 14-DIE-N3.6-OPPZ:
Konwersatorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25-L - Przedmiot do wyboru: Nowoczesne trendy w żywieniu 14-DIE-D3-DW1.6-NT:
Ćwiczenia w pracowniach (grupa 1), Ćwiczenia w pracowniach (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2024/25-L - Przedmiot do wyboru: Nowoczesne trendy w żywieniu 14-DIE-N3-DW1.6-NT:
Ćwiczenia w pracowniach (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25-L - Przedmiot do wyboru: Nowoczesne trendy żywieniowe w dietetyce 14-DIE-D2-DW2.2-NTZ:
Ćwiczenia w pracowniach (grupa 1), Ćwiczenia w pracowniach (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2024/25-L - Przedmiot do wyboru: Tradycje żywieniowe na świecie 14-DIE-D3-DW2.2-TZS:
Ćwiczenia w pracowniach (grupa 1), Ćwiczenia w pracowniach (grupa 2), Wykład (grupa 1)