Biotechnologia niestacjonarna uzupełniająca Biotechnologia w rolnictwie i produkcji zywności - Z2 - semestr 02
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Ekonomika i organizacja produkcji w biotechnologii 6.16.Z.RPZ-EOPB | 2011/12-L - ... | NIE |
Etyka w biotechnologii 6.16-EB-10 | 2011/12-L - ... | NIE |
Pracownia magisterska - Wykład specjalizacyjny I 6.16.Z.RPZ-WS1 | 2011/12-L - ... | NIE |
Pracownia specjalizacyjna - Laboratorium specjalizacyjne I 6.16.Z.RPZ-LS1 | 2011/12-L - ... | NIE |
Technologia żywności 6.16.Z.RPZ-TZ | 2011/12-L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - ECTS | 2011/12-L - ... | n/d | 60.00 |