Uniwersytet Opolski - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Biotechnologia niestacjonarna uzupełniająca Biotechnologia w rolnictwie i produkcji żywności - Z2 - semestr 04

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Biotechnologia niestacjonarna uzupełniająca (6-KRK-BT-Z2)
Etap: Biotechnologia w rolnictwie i produkcji żywności - Z2 - semestr 04 (6-BT-BR-Z2-04)
Poprzednie etapy: Biotechnologia w rolnictwie i produkcji zywności - Z2 - semestr 03
Następne etapy: (brak)
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: Biotechnologia biotechnologia w rolnictwie i produkcji żywności
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty:
  • Magisterium z biotechnologii

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Dla tego etapu nigdy nie określano przedmiotów obowiązkowych

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - ECTS 2012/13-L - ... n/d 120.00
pl. Kopernika 11a, 45-040 Opole https://uni.opole.pl kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.2.0-www3-9 (2025-07-14)