Biotechnologia niestacjonarna uzupełniająca - specjalność b. żywności i leków Biotechnologia żywnosci i leków - Z2 - semestr 1
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Bioinformatyka II 6.16.Z.BTZL4-BIO | 2017/18-Z - ... | NIE |
Biotechnologia żywności 6.16.Z.BTZL4-BZ | 2017/18-Z - ... | NIE |
Ekologia stosowana 6.16.Z.BTZL4-ES | 2017/18-Z - ... | NIE |
Ekonomika, organizacja i zarządzanie jakością w biotechnologii 6.16.Z.BTZL4-EOZJB | 2017/18-Z - ... | NIE |
Etyka w biotechnologii 6.16.Z.BTZL4-EB | 2017/18-Z - ... | NIE |
Higiena produkcji 6.16.Z.BTZL4-HP | 2017/18-Z - ... | NIE |
Język obcy w biotechnologii 6.16.Z.BTZL4-JOB | 2017/18-Z - ... | TAK |
Metodologia prac doświadczalnych 6.16.Z.BTZL4-MPD | 2017/18-Z - ... | TAK |
Przysposobienie biblioteczne 6.16.Z-PBIB | 2017/18-Z - 2017/18-L | NIE |
Szkolenie BHP 6.16.Z-SBHP | 2017/18-Z - 2017/18-L | NIE |
Szkolenie BHP i ergonomia 6.16.Z-SBHPE | 2018/19-Z - ... | NIE |
Szkolenie biblioteczne 6.16.Z-SBIB | 2018/19-Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - ECTS | 2017/18-Z - ... | n/d | 30.00 |