Biotechnologia niestacjonarna uzupełniająca - specjalność b. żywności i leków Biotechnologia żywnosci i leków - Z2 - semestr 2
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Analiza i ocena jakości żywności 6.16.Z.BTZL4-AOJZ | 2017/18-L - ... | NIE |
Białka rekombinowane w produkcji żywności i leków 6.16.Z.BTZL4-BRPZL | 2017/18-L - ... | NIE |
Biotechnologia w przemyśle 6.16.Z.BTZL4-BP | 2017/18-L - ... | TAK |
Pracownia specjalizacyjna 6.16.Z.BTZL4-PS | 2017/18-L - ... | TAK |
Projektowanie i testowanie nowoczesnych szczepionek 6.16.Z.BTZL4-PTNS | 2017/18-L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - ECTS | 0000-KZ-Z - Przedmioty ogólnouczelniane do wyboru (studia niestacjonarne) | 2017/18-L - ... | n/d | 2.00 |
ECTS - ECTS | 2017/18-L - ... | n/d | 60.00 |