Uniwersytet Opolski - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności i kosmetyków [6.16.BT3-AOJZK] Semestr letni 2024/2025

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Agnieszka Dołhańczuk-Śródka
8:30 Wykład, grupa 1 każda środa, 8:30 - 10:00 Sala 3.18, budynek: Budynek dydaktyczny Kominka 6 [KOM]
Agnieszka Dołhańczuk-Śródka
10:15 Laboratorium, grupa 1 każda środa, 10:15 - 12:15 Sala 1.28, budynek: Budynek dydaktyczny Kominka 6 [KOM]

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Budynek dydaktyczny Kominka 6

pl. Kopernika 11a, 45-040 Opole https://uni.opole.pl kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.2.0-4 (2025-05-14)