Przedmiot do wyboru: Nowoczesne trendy żywieniowe w dietetyce
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 14-DIE-D2-DW2.2-NTZ |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Przedmiot do wyboru: Nowoczesne trendy żywieniowe w dietetyce |
Jednostka: | Instytut Nauk o Zdrowiu |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2024/2025" (w trakcie)
Okres: | 2025-03-01 - 2025-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia w pracowniach, 15 godzin
Praca własna, 25 godzin
Wykład, 10 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Anna Felińczak | |
Prowadzący grup: | Anna Felińczak, Michał Henek | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia w pracowniach - Zaliczenie na ocenę Wykład - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.