Organizacja żywienia zbiorowego i w szpitalach
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 14-DIE-N2.1-OZZIS |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Organizacja żywienia zbiorowego i w szpitalach |
Jednostka: | Instytut Nauk o Zdrowiu |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
1.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2024/2025" (zakończony)
Okres: | 2024-10-01 - 2025-02-28 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia w pracowniach, 9 godzin
Praca własna, 16 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Aneta Wierzba | |
Prowadzący grup: | Aneta Wierzba | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia w pracowniach - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.