Żywność funkcjonalna i specjalnego przeznaczenia
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 6.16.BT3-ZFSP |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Żywność funkcjonalna i specjalnego przeznaczenia |
Jednostka: | Instytut Inżynierii Środowiska i Biotechnologii |
Grupy: |
Plan zajęć II roku Biotechnologii 3-semestralnej, II stopnia, stacjonarne, semestr 03 (2024/25-L) |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2024/2025" (w trakcie)
Okres: | 2025-03-01 - 2025-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT WYK
SEM
|
Typ zajęć: |
Seminarium, 15 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Aneta Wierzba | |
Prowadzący grup: | Aneta Wierzba | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Seminarium - Zaliczenie na ocenę Wykład - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.