Biotechnologia w produkcji piwa [KZ-O-06-06-000016]
Semestr zimowy 2024/2025
Ćwiczenia,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Biotechnologia w produkcji piwa [KZ-O-06-06-000016] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2024/2025 [2024/25-Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [CW], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 52 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | 35 | ||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | Sławomir Wierzba | ||||||||||||||||||
Uwagi: |
kzo |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.