Mikrobiologia ogólna i żywności [14-DIE-D3.3-MOIZ]
Semestr zimowy 2024/2025
Ćwiczenia w pracowniach,
grupa nr 2
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Mikrobiologia ogólna i żywności [14-DIE-D3.3-MOIZ] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2024/2025 [2024/25-Z]
(zakończony)
Ćwiczenia w pracowniach [CW-P], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 13 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Dagna Maculewicz |
Uwagi: |
II rok Dietetyka, studia stacjonarne I st. – grupa 2 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.