Żywność funkcjonalna i specjalnego przeznaczenia [6.16.BT3-ZFSP]
Semestr letni 2024/2025
Seminarium,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Żywność funkcjonalna i specjalnego przeznaczenia [6.16.BT3-ZFSP] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2024/2025 [2024/25-L]
(w trakcie)
Seminarium [SEM], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 9 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | Aneta Wierzba | ||||||||||||||||||
Uwagi: |
Biotechnologia 1,5 roczna/03 semestr |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.