Żywność funkcjonalna i specjalnego przeznaczenia [6.16.Z.BTM-ZFSP]
Semestr letni 2024/2025
Seminarium,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Żywność funkcjonalna i specjalnego przeznaczenia [6.16.Z.BTM-ZFSP] | ||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2024/2025 [2024/25-L]
(w trakcie)
Seminarium [SEM], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||
Termin i miejsce:
|
każda sobota, 12:15 - 14:15
(sala nieznana) |
||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
|
||||||||||
Liczba osób w grupie: | 34 | ||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||
Prowadzący: | Aneta Wierzba | ||||||||||
Uwagi: |
II Biotechnologia medyczna II stopień niestacjonarna/04 semestr |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.