Uniwersytet Opolski - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
powiększ
zobacz plan zajęć

Szczegółowe informacje o rejestracji

Przedmiot: Biotechnologia w produkcji piwa
przyjętych: 29
spodziewanych: 30
Cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2017/2018
Opisu przedmiotu, zasad zaliczania i innych informacji szukaj na stronie przedmiotu.

Aktualny stan oraz możliwe akcje

Aktualny tryb rejestracji: Brak (rejestracja wyłączona)
Rejestracja zamknięta
W tej chwili USOSweb nie udostępnia żadnej akcji związanej z rejestracją na ten przedmiot. Zobacz kalendarz rejestracji związanych z tym przedmiotem, aby poznać dokładne daty rozpoczęcia i zakończenia tur rejestracyjnych.
Informacji o terminach i zasadach rejestracji szukaj także w dziale Aktualności, edytowanym przez Twoją uczelnię

Rejestracja na kursy zmienne ogólnouczelniane na semestr 2017/18-Z 00000000-2017/18-Z pokaż przedmioty związane z tą rejestracją

zakończona
2017-05-08 08:30 - 2017-05-10 23:30
Rejestracja bezpośrednia do grup - odmiana "kto pierwszy" [opis]
1 tura zapisów
1
Niezalogowany
zakończona
2017-05-15 08:30 - 2017-05-17 23:30
Rejestracja bezpośrednia do grup - odmiana "kto pierwszy" [opis]
2 tura zapisów
1
Niezalogowany
...

Statystyki próśb

W skrócie
przyjętych: 29
+ 0 chętnych: 29
spodziewanych: 30
odrzuconych: 0
Szczegóły
P - nierozpatrzonych próśb 0
A - zaakceptowanych próśb 28
Z - próśb odrzuconych 0
O - próśb odrzuconych permanentnie 0
U - wycofanych zaakceptowanych próśb 0
V - wycofanych próśb 0
X - osób zarejestrowanych w inny sposób 1