![]() |
adiunkt w jednostce Instytut Nauk o Zdrowiu
|

dr inż.
Arkadiusz Bryll
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje: wtorek 14.45 - 15.30; środa 12.25 - 13.10, sala 413, ul. Katowicka 68, 45-060 Opole.
W celu usprawnienia konsultacji zachęcam do wcześniejszego umówienia.
Konsultacje na Teams są możliwe w dowolnym terminie po uprzednim umówieniu.
Zainteresowania
biofizyka, modelowanie matematyczne, transport membranowy, nauki o zdrowiu, towaroznawstwo produktów spożywczych
Koordynowane przedmioty
2022/23-Z - Biofizyka 14-KOS-D3.1-Bf
2022/23-Z - Metodologia badań naukowych 14-DIE-D3.5-MBN
2022/23-Z - Metodologia badań naukowych 14-DIE-N3.5-MBN
2022/23-L - Ekologia i ochrona środowiska 14-DIE-D3.2-EiOS
2022/23-L - Ekologia i ochrona środowiska 14-DIE-N3.2-EiOS
2022/23-L - Metodologia badań naukowych 14-DIE-D3.4-MBN
2022/23-L - Modyfikacja produktów spożywczych 14-DIE-D3.6-MPS
2022/23-L - Modyfikacja produktów spożywczych 14-DIE-N3.6-MPS
2022/23-L - Przedmiot do wyboru: Transport przez bariery biologiczne 14-KOS-D3-DW1.6-TB
2022/23-L - Systemy jakości żywności 14-DIE-D3.2-SJZ
2022/23-L - Systemy jakości żywności 14-DIE-N3.2-SJZ
2023/24-Z - Biofizyka 14-KOS-D3.1-Bf
2023/24-L - Ekologia i ochrona środowiska 14-DIE-D3.2-EiOS
2023/24-L - Metodologia badań naukowych 14-DIE-D3.4-MBN
2023/24-L - Metodologia badań naukowych 14-DIE-N3.4-MBN
2023/24-L - Przedmiot kierunkowy do wyboru: Transport przez bariery biologiczne 14-KOS-D3-DW1.6-TPB
2023/24-L - Systemy jakości żywności 14-DIE-D3.2-SJZ
2024/25-Z - Biofizyka 14-KOS-D3.1-Bf
2024/25-Z - Ekologia i ochrona środowiska 14-DIE-D3.1-EIOS
2024/25-Z - Przedmiot do wyboru: Opakowalnictwo żywności 14-DIE-D2-DW1.3-OZ
2024/25-L - Metodologia badań naukowych 14-DIE-D3.4-MBN
2024/25-L - Modyfikacja produktów spożywczych 14-DIE-D3.6-MPS
2024/25-L - Modyfikacja produktów spożywczych 14-DIE-N3.6-MPS
2024/25-L - Przedmiot kierunkowy do wyboru: Transport przez bariery biologiczne 14-KOS-D3-DW1.6-TPB
2024/25-L - Systemy jakości żywności 14-DIE-D3.2-SJZ
Prowadzone przedmioty
2022/23-Z - Biofizyka 14-KOS-D3.1-Bf:
Konwersatorium (grupa 1), Konwersatorium (grupa 2), Konwersatorium (grupa 3), Konwersatorium (grupa 4), Konwersatorium (grupa 5), Wykład (grupa 1)
2022/23-Z - Metodologia badań naukowych 14-DIE-D3.5-MBN:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Metodologia badań naukowych 14-DIE-D3.4-MBN:
Konwersatorium (grupa 1), Konwersatorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Modyfikacja produktów spożywczych 14-DIE-D3.6-MPS:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Modyfikacja produktów spożywczych 14-DIE-N3.6-MPS:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Przedmiot do wyboru: Transport przez bariery biologiczne 14-KOS-D3-DW1.6-TB:
Egzamin (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Systemy jakości żywności 14-DIE-D3.2-SJZ:
Ćwiczenia w pracowniach (grupa 1), Ćwiczenia w pracowniach (grupa 2), Ćwiczenia w pracowniach (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2023/24-Z - Biofizyka 14-KOS-D3.1-Bf:
Konwersatorium (grupa 1), Konwersatorium (grupa 2), Konwersatorium (grupa 3), Konwersatorium (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Przedmiot kierunkowy do wyboru: Transport przez bariery biologiczne 14-KOS-D3-DW1.6-TPB:
Konwersatorium (grupa 1), Konwersatorium (grupa 2), Konwersatorium (grupa 3), Konwersatorium (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Przygotowanie pracy dyplomowej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 14-KOS-D3.6-PPiED:
Konwersatorium (grupa 9)
2023/24-L - Systemy jakości żywności 14-DIE-D3.2-SJZ:
Ćwiczenia w pracowniach (grupa 1), Ćwiczenia w pracowniach (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2024/25-Z - Biofizyka 14-KOS-D3.1-Bf:
Konwersatorium (grupa 1), Konwersatorium (grupa 2), Konwersatorium (grupa 3), Konwersatorium (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2024/25-Z - Przedmiot do wyboru: Opakowalnictwo żywności 14-DIE-D2-DW1.3-OZ:
Konwersatorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25-L - Modyfikacja produktów spożywczych 14-DIE-D3.6-MPS:
Konwersatorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25-L - Modyfikacja produktów spożywczych 14-DIE-N3.6-MPS:
Konwersatorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25-L - Przedmiot kierunkowy do wyboru: Transport przez bariery biologiczne 14-KOS-D3-DW1.6-TPB:
Konwersatorium (grupa 1), Konwersatorium (grupa 2), Konwersatorium (grupa 3), Konwersatorium (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2024/25-L - Przygotowanie pracy dyplomowej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 14-DIE-D3.6-PPIED:
Konwersatorium (grupa 2)
2024/25-L - Przygotowanie pracy dyplomowej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 14-KOS-D2.4-PPiED:
Konwersatorium (grupa 1)