Mikrobiologia ogólna i żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 14-DIE-D3.3-MOIZ |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Mikrobiologia ogólna i żywności |
Jednostka: | Instytut Nauk o Zdrowiu |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2024/2025" (zakończony)
Okres: | 2024-10-01 - 2025-02-28 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia w pracowniach, 15 godzin
Egzamin
Konwersatorium, 15 godzin
Praca własna, 15 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Dagna Maculewicz | |
Prowadzący grup: | Dagna Maculewicz | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia w pracowniach - Zaliczenie na ocenę Egzamin - Egzamin Konwersatorium - Zaliczenie na ocenę Wykład - Zaliczenie |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2025/2026" (jeszcze nie rozpoczęty)
Okres: | 2025-10-01 - 2026-02-28 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia w pracowniach, 30 godzin
Egzamin
Praca własna, 10 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Małgorzata Piwowarska | |
Prowadzący grup: | Michał Henek, Małgorzata Piwowarska | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia w pracowniach - Zaliczenie na ocenę Egzamin - Egzamin Wykład - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.