Technologie fermentacyjne
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 6.16.Z.BTM-TF |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Technologie fermentacyjne |
Jednostka: | Instytut Inżynierii Środowiska i Biotechnologii |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
3.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/2023" (zakończony)
Okres: | 2023-03-01 - 2023-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT SO SEM
LAB
N KT
LAB
|
Typ zajęć: |
Kurs terenowy, 5 godzin
Laboratorium, 10 godzin
Seminarium, 10 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Małgorzata Nabrdalik, Sławomir Wierzba | |
Prowadzący grup: | Patrycja Hendel, Małgorzata Nabrdalik, Sławomir Wierzba | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Kurs terenowy - Zaliczenie na ocenę Laboratorium - Zaliczenie na ocenę Seminarium - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.