Przedmiot do wyboru: Podstawy browarnictwa i enologii [14-DIE-D2-DW1.4-PBIE]
Semestr letni 2024/2025
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Przedmiot do wyboru: Podstawy browarnictwa i enologii [14-DIE-D2-DW1.4-PBIE] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2024/2025 [2024/25-L]
(w trakcie)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
każdy piątek, 11:15 - 12:45
sala 06 Katedra Chemii Analitycznej i Ekologicznej - KATOWICKA 87 jaki jest adres? |
||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 16 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | Jacek Lipok | ||||||||||||||||||
Uwagi: |
II rok Dietetyka, studia stacjonarne II st. |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.