Biotechnologia stacjonarna uzupełniająca - specjalność b. kosmetologiczna Biotechnologia kosmetologiczna - D2 - semestr 01
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Biologia komórki 6.16-BKO-12 | 2013/14-Z - 2013/14-L | NIE |
Ekologia 6.16-E | 2013/14-Z - 2013/14-L | NIE |
Ekologia 6.16.BKO-E | 2014/15-Z - 2017/18-Z | NIE |
Ekologia stosowana 6.16.BKO-ES | 2018/19-Z - ... | NIE |
Ekonomika, organizacja i zarządzanie jakością w biotechnologii 6.16.BKO-EOZJB | 2014/15-Z - ... | NIE |
Etyka w biotechnologii 6.16-EB-12 | 2013/14-Z - 2013/14-L | NIE |
Genetyka ogólna 6.16-GO | 2013/14-Z - 2013/14-L | NIE |
Immunologia 6.16-I-12 | 2013/14-Z - 2013/14-L | NIE |
Język obcy w biotechnologii 6.16-JOB | 2013/14-Z - 2013/14-L | NIE |
Język obcy w biotechnologii 6.16.BKO-JOB | 2014/15-Z - ... | TAK |
Matematyka 6.16-M-10 | 2013/14-Z - 2013/14-L | NIE |
Metodologia prac doświadczalnych 6.16.BKO-MPD | 2014/15-Z - ... | TAK |
Metody badań kosmetyków i surowców kosmetycznych 6.16.BKO-MBKSK | 2014/15-Z - ... | NIE |
Mikrobiologia przemysłowa 6.16-MP-10 | 2013/14-Z - 2013/14-L | NIE |
Planowanie eksperymentu w naukach przyrodnicznych 6.16-PENP-E | 2013/14-Z - 2013/14-L | NIE |
Przysposobienie biblioteczne 6.16-PBIB | 2015/16-Z - 2017/18-Z | NIE |
Szkolenie BHP 6.16-SBHP | 2015/16-Z - 2017/18-Z | NIE |
Szkolenie BHP i ergonomia 6.16-SBHPE | 2018/19-Z - ... | NIE |
Szkolenie biblioteczne 6.16-SBIB | 2018/19-Z - ... | NIE |
Technologia produkcji kosmetyków 6.16.BKO-WPK | 2014/15-Z - ... | NIE |
Toksykologia kosmetyków 6.16.BKO-TK | 2014/15-Z - ... | NIE |
Wybrane zagadnienia z wirusologii 6.16.BKO-WZW | 2014/15-Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - ECTS | 2013/14-Z - ... | n/d | 30.00 |