Kierunek studiów - biotechnologia żywności i leków
Programy realizujące ten kierunek studiów
Wydział Przyrodniczo-Techniczny
-
Biotechnologia stacjonarna uzupełniająca - specjalność b. żywności i leków 6-KRK-BTZL-D2
Ten program niekoniecznie realizuje wybrany kierunek w ramach każdego ze swoich toków nauczania (szukaj tego kierunku w konkretnych etapach programu). -
Biotechnologia niestacjonarna uzupełniająca - specjalność b. żywności i leków 6-KRK-BTZL-Z2
Ten program niekoniecznie realizuje wybrany kierunek w ramach każdego ze swoich toków nauczania (szukaj tego kierunku w konkretnych etapach programu).
Instytut Inżynierii Środowiska i Biotechnologii
-
Biotechnologia stacjonarna uzupełniająca - specjalność b. żywności i leków 6-KRK-BTZL-D2
Ten program niekoniecznie realizuje wybrany kierunek w ramach każdego ze swoich toków nauczania (szukaj tego kierunku w konkretnych etapach programu). -
Biotechnologia niestacjonarna uzupełniająca - specjalność b. żywności i leków 6-KRK-BTZL-Z2
Ten program niekoniecznie realizuje wybrany kierunek w ramach każdego ze swoich toków nauczania (szukaj tego kierunku w konkretnych etapach programu).