Przedmiot do wyboru: Kuchnie etniczne i regionalne [14-DIE-D3-DW1.6-KE]
Semestr letni 2023/2024
Konwersatorium,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Przedmiot do wyboru: Kuchnie etniczne i regionalne [14-DIE-D3-DW1.6-KE] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2023/2024 [2023/24-L]
(zakończony)
Konwersatorium [KON], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 20 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Aneta Wierzba |
Uwagi: |
III rok Dietetyka, studia stacjonarne I st. – grupa I |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.