Biotechnologia żywności [6.16.BTM-BTŻ]
Semestr letni 2023/2024
Laboratorium,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Biotechnologia żywności [6.16.BTM-BTŻ] | ||||||||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2023/2024 [2023/24-L]
(zakończony)
Laboratorium [LAB], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
każdy poniedziałek, 13:15 - 15:30
sala 016 Collegium Salutis Humanae - KATOWICKA 68 jaki jest adres? |
||||||||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | ||||||||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Dorota Masłowiec, Sławomir Wierzba | ||||||||||||||||||||||||||||
Uwagi: |
II BTM/04 semestr II stopień |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.