Mikrobiologia ogólna i żywności [14-DIE-D3.3-MOIZ]
Semestr zimowy 2025/2026
Ćwiczenia w pracowniach,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Mikrobiologia ogólna i żywności [14-DIE-D3.3-MOIZ] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2025/2026 [2025/26-Z]
(jeszcze nie rozpoczęty)
Ćwiczenia w pracowniach [CW-P], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 0 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Michał Henek, Małgorzata Piwowarska |
Uwagi: |
II rok Dietetyka, studia stacjonarne I st. - grupa 1 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Opolski.