Biotechnologia stacjonarna uzupełniająca Biotechnologia w rolnictwie i produkcji zywności - D2 - semestr 02
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Analiza mikrobiologiczna żywności 6.16.RPZ-AMZ | 2012/13-L - ... | NIE |
Ekonomika i organizacja produkcji w biotechnologii 6.16.RPZ-EOPB | 2011/12-L - 2012/13-Z | NIE |
Etyka w biotechnologii 6.16.RPZ-EB | 2011/12-L - 2012/13-Z | NIE |
Kurs ogólnouczelniany 00000000-PO | 2014/15-Z - ... | NIE |
Ochrona własności intelektualnej i przemysłowej 6.16.RPZ-OWIP-12 | 2012/13-L - ... | NIE |
Podstawy biotechnologii żywności 6.16.RPZ-PBZ-12 | 2012/13-L - ... | NIE |
Pracownia specjalizacyjna - Laboratorium specjalizacyjne I 6.16.RPZ-LS1 | 2011/12-L - 2012/13-Z | NIE |
Pracownia specjalizacyjna - Wykład specjalizacyjny I 6.16.RPZ-WS1 | 2011/12-L - 2012/13-Z | NIE |
Pracownia specjalizacyjna I: Laboratorium specjalizacyjne 6.16.RPZ-LS1-12 | 2012/13-L - ... | NIE |
Technologia żywności 6.16.RPZ-TZ | 2011/12-L - 2012/13-Z | NIE |
Wybrane zagadnienia z biotechnologii 6.16.RPZ-WZB-E | 2012/13-L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - ECTS | 2011/12-L - ... | n/d | 60.00 |