Uniwersytet Opolski - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Biotechnologia stacjonarna uzupełniająca Biotechnologia w rolnictwie i produkcji zywności - D2 - semestr 02

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Biotechnologia stacjonarna uzupełniająca (6-KRK-BT-D2)
Etap: Biotechnologia w rolnictwie i produkcji zywności - D2 - semestr 02 (6-BT-BRPZ-D2-02)
Poprzednie etapy: Biotechnologia w rolnictwie i produkcji zywności - D2 - semestr 01
Następne etapy: Biotechnologia w rolnictwie i produkcji zywności - D2 - semestr 03
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: Biotechnologia biotechnologia w rolnictwie i produkcji żywności
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Analiza mikrobiologiczna żywności 6.16.RPZ-AMZ 2012/13-L - ... NIE
Ekonomika i organizacja produkcji w biotechnologii 6.16.RPZ-EOPB 2011/12-L - 2012/13-Z NIE
Etyka w biotechnologii 6.16.RPZ-EB 2011/12-L - 2012/13-Z NIE
Kurs ogólnouczelniany 00000000-PO 2014/15-Z - ... NIE
Ochrona własności intelektualnej i przemysłowej 6.16.RPZ-OWIP-12 2012/13-L - ... NIE
Podstawy biotechnologii żywności 6.16.RPZ-PBZ-12 2012/13-L - ... NIE
Pracownia specjalizacyjna - Laboratorium specjalizacyjne I 6.16.RPZ-LS1 2011/12-L - 2012/13-Z NIE
Pracownia specjalizacyjna - Wykład specjalizacyjny I 6.16.RPZ-WS1 2011/12-L - 2012/13-Z NIE
Pracownia specjalizacyjna I: Laboratorium specjalizacyjne 6.16.RPZ-LS1-12 2012/13-L - ... NIE
Technologia żywności 6.16.RPZ-TZ 2011/12-L - 2012/13-Z NIE
Wybrane zagadnienia z biotechnologii 6.16.RPZ-WZB-E 2012/13-L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - ECTS 2011/12-L - ... n/d 60.00
pl. Kopernika 11a, 45-040 Opole https://uni.opole.pl kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.0.0-www2-5 (2024-09-13)