Biotechnologia stacjonarna uzupełniająca Biotechnologia w rolnictwie i produkcji zywności - D2 - semestr 03
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Analiza danych doświadczalnych 6.16.RPZ-ADD | 2013/14-Z - ... | NIE |
Biotechnologia odpadów rolno-spożywczych 6.16.RPZ-BORS | 2013/14-Z - ... | NIE |
Hodowla roślin i nasiennictwo 6.16.RPZ-HRN | 2013/14-Z - ... | NIE |
Kurs ogólnouczelniany 00000000-PO | 2014/15-Z - ... | NIE |
Pracownia magisterska 6.16.RPZ-PM | 2013/14-Z - ... | NIE |
Pracownia specjalizacyjna II - laboratorium specjalizacyjne 6.16.RPZ-LS2 | 2013/14-Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - ECTS | 2012/13-Z - ... | n/d | 90.00 |