Biotechnologia stacjonarna uzupełniająca - specjalność b. żywności i leków (1,5 roczna) Biotechnologia żywności i leków - D15 - semestr 1
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Bioinformatyka II 6.16.BTZL3-BIO | 2017/18-L - ... | NIE |
Biotechnologia w przemyśle 6.16.BTZL3-BP | 2017/18-L - ... | NIE |
Ekologia stosowana 6.16.BTZL3-ES | 2017/18-L - ... | NIE |
Emisja i higiena głosu z elementami kultury słowa 6.16.BTZL3-EHGKS | 2017/18-L - 2018/19-Z | NIE |
Etyka w biotechnologii 6.16.BTZL3-EB | 2017/18-L - ... | NIE |
Higiena produkcji 6.16.BTZL3-HP | 2017/18-L - ... | NIE |
Język obcy w biotechnologii 6.16.BTZL3-JOB | 2017/18-L - ... | TAK |
Kreatywność w działaniu-warsztaty twórcze 6.16.BTZL3-KWDWT | 2018/19-L - ... | NIE |
Metodologia prac doświadczalnych 6.16.BTZL3-MPD | 2017/18-L - ... | TAK |
Pracownia specjalizacyjna 6.16.BTZL3-PS | 2017/18-L - ... | NIE |
Przysposobienie biblioteczne 6.16-PBIB | 2017/18-L - 2018/19-Z | NIE |
Szkolenie BHP 6.16-SBHP | 2017/18-L - 2018/19-Z | NIE |
Szkolenie BHP i ergonomia 6.16-SBHPE | 2018/19-L - ... | NIE |
Szkolenie biblioteczne 6.16-SBIB | 2018/19-L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - ECTS | 2017/18-L - ... | n/d | 30.00 |