Uniwersytet Opolski - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Biotechnologia stacjonarna uzupełniająca - specjalność b. żywności i leków (1,5 roczna) Biotechnologia żywności i leków - D15 - semestr 1

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Biotechnologia stacjonarna uzupełniająca - specjalność b. żywności i leków (1,5 roczna) (6-KRK-BT.ZL-S.M.15)
Etap: Biotechnologia żywności i leków - D15 - semestr 1 (6-BTZL-D15-01)
Poprzednie etapy: (brak)
Następne etapy: Biotechnologia żywności i leków - D15 - semestr 2
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: Biotechnologia
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Bioinformatyka II 6.16.BTZL3-BIO 2017/18-L - ... NIE
Biotechnologia w przemyśle 6.16.BTZL3-BP 2017/18-L - ... NIE
Ekologia stosowana 6.16.BTZL3-ES 2017/18-L - ... NIE
Emisja i higiena głosu z elementami kultury słowa 6.16.BTZL3-EHGKS 2017/18-L - 2018/19-Z NIE
Etyka w biotechnologii 6.16.BTZL3-EB 2017/18-L - ... NIE
Higiena produkcji 6.16.BTZL3-HP 2017/18-L - ... NIE
Język obcy w biotechnologii 6.16.BTZL3-JOB 2017/18-L - ... TAK
Kreatywność w działaniu-warsztaty twórcze 6.16.BTZL3-KWDWT 2018/19-L - ... NIE
Metodologia prac doświadczalnych 6.16.BTZL3-MPD 2017/18-L - ... TAK
Pracownia specjalizacyjna 6.16.BTZL3-PS 2017/18-L - ... NIE
Przysposobienie biblioteczne 6.16-PBIB 2017/18-L - 2018/19-Z NIE
Szkolenie BHP 6.16-SBHP 2017/18-L - 2018/19-Z NIE
Szkolenie BHP i ergonomia 6.16-SBHPE 2018/19-L - ... NIE
Szkolenie biblioteczne 6.16-SBIB 2018/19-L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - ECTS 2017/18-L - ... n/d 30.00
pl. Kopernika 11a, 45-040 Opole https://uni.opole.pl kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.2.0-www2-4 (2025-05-14)