Biotechnologia stacjonarna uzupełniająca - specjalność b. żywności i leków (1,5 roczna) Biotechnologia żywności i leków - D15 - semestr 2
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Analiza i ocena jakości żywności 6.16.BTZL3-AOJZ | 2018/19-Z - ... | TAK |
Biotechnologia żywności 6.16.BTZL3-BZ | 2018/19-Z - ... | TAK |
Ekonomika, organizacja i zarządzanie jakością w biotechnologii 6.16.BTZL3-EOZJB | 2018/19-Z - ... | NIE |
Ochrona własności intelektualnej i przemysłowej 6.16.BTZL3-OWIP | 2018/19-Z - ... | NIE |
Opracowanie i analiza danych doświadczalnych 6.16.BTZL3-OADD | 2018/19-Z - ... | TAK |
Pracownia magisterska 6.16.BTZL3-PM | 2018/19-Z - ... | TAK |
Projektowanie i testowanie nowoczesnych szczepionek 6.16.BTZL3-PTNS | 2018/19-Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - ECTS | 0000-KZ-H - Kursy zmienne ogólnouczelniane humanistyczne | 2018/19-Z - ... | n/d | 2.00 |
ECTS - ECTS | 2018/19-Z - ... | n/d | 60.00 |