Biotechnologia stacjonarna uzupełniająca - specjalność b. w rolnictwie i produkcji żywności Biotechnologia w rolnictwie i produkcji zywności - D2 - semestr 01
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Ekologia 6.16.RPZ-E | 2013/14-Z - ... | NIE |
Ekonomika i organizacja produkcji 6.16.RPZ-EOPB-12 | 2013/14-Z - ... | NIE |
Etyka w biotechnologii 6.16.RPZ-EB-12 | 2013/14-Z - ... | NIE |
Gleboznawstwo i biologia gleby 6.16.RPZ-GBG | 2013/14-Z - ... | NIE |
Język obcy w biotechnologii 6.16.RPZ-JOB | 2013/14-Z - ... | NIE |
Planowanie eksperymentu w naukach przyrodniczych 6.16.RPZ-PENP | 2013/14-Z - ... | NIE |
Technologia żywności 6.16.RPZ-TZ | 2013/14-Z - ... | NIE |
Technologie fermentacyjne 6.16.RPZ-TF | 2013/14-Z - ... | NIE |
Zarządzanie jakością w biotechnologii 6.16.RPZ-ZJB-12 | 2013/14-Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - ECTS | 2013/14-Z - ... | n/d | 30.00 |