Biotechnologia stacjonarna uzupełniająca - specjalność b. w rolnictwie i produkcji żywności Biotechnologia w rolnictwie i produkcji zywności - D2 - semestr 02
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Analiza mikrobiologiczna żywności 6.16.RPZ-AMZ | 2013/14-L - ... | NIE |
Kurs ogólnouczelniany 00000000-PO | 2014/15-Z - ... | NIE |
Ochrona własności intelektualnej i przemysłowej 6.16.RPZ-OWIP-12 | 2013/14-L - ... | NIE |
Podstawy biotechnologii żywności 6.16.RPZ-PBZ-12 | 2013/14-L - ... | NIE |
Pracownia specjalizacyjna I: Laboratorium specjalizacyjne 6.16.RPZ-LS1-12 | 2013/14-L - ... | NIE |
Wybrane zagadnienia z biotechnologii 6.16.RPZ-WZB-E | 2013/14-L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - ECTS | 2013/14-L - ... | n/d | 60.00 |