Biotechnologia stacjonarna uzupełniająca - specjalność b. żywności i leków Biotechnologia żywnosci i leków - D2 - semestr 4
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Przygotowanie pracy magisterskiej i do egzaminu magisterskiego 6.16.BTZL4-PPMEM | 2018/19-L - ... | NIE |
Seminarium magisterskie 6.16.BTZL4-SM | 2018/19-L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - ECTS | 2018/19-L - ... | n/d | 120.00 | |
ECTS - ECTS | 0000-KZ - Przedmioty ogólnouczelniane do wyboru (studia stacjonarne) | 2018/19-L - ... | n/d | 6.00 |
ECTS - ECTS | 0000-KZ-S - Kursy zmienne ogólnouczelniane społeczne | 2018/19-L - ... | n/d | 4.00 |